Instruks for Vertskomiteen

Generelt

Vertskomitemedlemmene velges på Årsmøte for 2 år av gangen. Komiteen bør være på minst 12 medlemmer. Det velges en leder i vertskomiteen. Kontaktpersonen i styret har ansvar for å innkalle til det første møte i komiteen etter årsmøte.

Vertskomiteen har ansvar for:

  • Gjennomføringen av vertskomiteens oppgaver i laget.
  • Lage bemanningslister for arrangementene.
    • NB: Dersom man blir forhindret fra å ta sin vakt, SKAL vedkommende selv finne en erstatter.
  • Avholde antall møter gruppen anser som nødvendig for å gjennomføre sine oppgaver.
  • Oppdatere adresse-, tlf.- og e-postlister i gruppene. Ansvar: Styrets kontaktperson i vertskomiteen.
  • Holde kontakten med styret gjennom styrets representant i vertskomiteen.
  • Skrive årsrapport. Ansvar: Leder av vertskomiteen.
  • Komiteen har ansvar for bevertning på følgende møter:
    • Vårmøte (ca. april)
    • Åpen dag (ca. mai)
    • Høstmøte (ca. oktober)
    • Julemøte (ca. desember)
    • Årsmøte (ca. februar)
  • Til hvert møte:
    • 3 personer tar med kaker/boller/kringler etc. (obs. glutenfri) Arbeidsoppgaver: Dekke bord, sette frem kaker koke kaffe/te, hjelpe til med servering. Rydde og vaske etter arrangementet
    • Alle tre møter kl 17:15 og bidrar sammen under hele møtet.

Styret sørger for innkjøp av kaffe, te og melke-beger.

Medlemmer av vertskomiteen kan bli forespurt å bake til Asker Husflidslags øvrige tilstelninger av styret i Asker Husflidslag.

Denne instruks er godkjent 10.04.2024.