Tæger, skinn, sølv, Kransbinding og lefser

Denne høsten har vi mange spennende kurs å tilby. Det blir tægerbinging, skinnfell kurs, sølvarbeid, og flere spennende mat kurs. 
 
 



Tægerbinding (helg) med Hege Iren Aasdal
Starter 9. -10. november
Totalt 16 timer
Lørdag kl 9-18 og søndag kl 9-16 ved Asker Prestegård
Kursavgift kr 1.680,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader kommer i tillegg.

På dette kurset får du en innføring i de grunnleggende prinsippene i tægerbinding og du vil kunne 
lage en liten brosje, hårnal eller øredobber.



Skinnfell og skinnprodukter med Brita Opheim Molvig
Starter 2. oktober og går over 5 onsdagskvelder
Totalt 25 timer
Kl 17-22 ved Asker Prestegård
Kursavgift kr 2.520,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader kommer i tillegg og kan kjøpes av kurslærer.

Sy vakker skinnfell og bruksting av saueskinn. Du kan sy skinnfell, votter, klær og mye mer.
Kurslærer har med skinn, eller du kan ha med eget.



Fullbooket
Sølvsmykker nybegynner og øvet med Gabor Molnar
Starter 8. oktober og går over 8 tirsdagskvelder
Totalt 24 timer
Kl 18-21 ved Asker museum - Ut i solen stua
Kursavgift kr 2.520,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader og leie av utstyr kommer i tillegg.

Her kan du lære å  lage smykker av gammelt sølvbestikk som ikke lenger brukes.
Det er også mulig å lage andre typer smykker.


Fullbooket
Skinnprodukter nybegynner og øvet med Gabor Molnar
Starter 8. oktober og går over 8 torsdagskvelder
Totalt 24 timer
Kl 18-21 ved Asker museum - Ut i solen stua
Kursavgift kr 2.520,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader og leie av utstyr kommer i tillegg.

Her kan du lære å jobbe med skinn og lær. 
Du lærer teknikker for å kunne lage nøkkelringer, belter, vesker eller andre flotte produkter.



Kransbinding (helg) med Anne Mor Tyvold Tyse
Starter 9. november
Totalt 5 timer
Kl 11-16 ved Asker Prestegård
Kursavgift kr 525,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader kommer i tillegg.

På dette kurset lærer du å binde din egen dørkrans.
Materialer kjøpes på kurset.
Ta en tur ut i skogen eller hagen og finn pynt du kunne tenke deg å ha på kransen.




Pasta Ravioli med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 12. september, kurs 2: 17. oktober, kurs 3: 26. november
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg. 

På dette kurset lager vi ravioli. Pasta av ferske egg fra gården, vi fyller raviolien med ricotta, spinat og mye annet godt.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kurs 1,2 eller 3.



Takkebakst lefse med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 24.september, kurs 2: 29. oktober, kurs 3: 21. november Fullbooket
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg.

På dette kurset baker vi myke lefser som egner seg godt til både saltmat og søtmat.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kur 1,2 eller 3.



Makroner med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 24.oktober, kurs 2: 12. noveber.
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg.

På dette kurset lager vi deilige makroner som fylles med herlig karamell, sjokolade og sitronkrem.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kurs 1 eller 2.



Brød, pizza og tebriks (heldagskurs) med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 20.september, kurs 2: 19. oktober.
Totalt 6,5 timer
Kl 10-16:30 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 1.000,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 300,- kommer i tillegg.

På dette kurset baker vi fint "strekk og brett" brød, enkelt og godt grovbrød og kjempegode tebriks.
Pizza på italiensk vis i vedfyrt steinovn.
Velg mellom kurs 1 eller 2.



Lefse, knekkebrød og pizza (heldagskurs) med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 10.oktober, kurs 2: 16. november.
Totalt 6,5 timer
Kl 10-16:30 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 1.000,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 300,- kommer i tillegg.

På dette kurset lager vi myke lefser, vi baker knekkebrød og til lunsj baker vi ut pizzadeigen og steker den på italiensk vis i
vedfyrt steinovn. Velg mellom kurs 1 eller 2.



Krumkake, goro, makroner og pizza (heldagskurs) med Eva Ødegaard
Start Kurs 1: 6.desember, kurs 2: 11. desember.
Totalt 6,5 timer
Kl 10-16:30 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 1.000,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 500,- kommer i tillegg.

På dette kurset baker vi tradisjonelle og utradisjonelle julekaker og makroner med sitron og sjokoladefyll.
Til lunsj strekker vi ut pizzadeigen og steker den på italienks vis i vedfyrt steinovn.
Velg mellom kurs 1 eller 2


Hva skjer?