Mat-kurs



Pasta Ravioli med Eva Ødegaard 
kurs : 26. november
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg. 

På dette kurset lager vi ravioli. Pasta av ferske egg fra gården, vi fyller raviolien med ricotta, spinat og mye annet godt.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kurs 1,2 eller 3.



Takkebakst lefse med Eva Ødegaard 
kurs 2: 29. oktober, (Fullbooket)
kurs 3: 21. november (Fullbooket )
kurs 4: 2.desember (fullbooket )
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg.

På dette kurset baker vi myke lefser som egner seg godt til både saltmat og søtmat.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kur 1,2,3 eller 4.



Makroner med Eva Ødegaard 
kurs : 12. noveber.
Totalt 4 timer
Kl 17-21 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 675,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 200,- kommer i tillegg.

På dette kurset lager vi deilige makroner som fylles med herlig karamell, sjokolade og sitronkrem.
Kurset går over en kveld, du velger mellom kurs 1 eller 2.




Lefse, knekkebrød og pizza (heldagskurs) med Eva Ødegaard
kurs : 16. november.
Totalt 6,5 timer
Kl 10-16:30 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 1.000,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 300,- kommer i tillegg.

På dette kurset lager vi myke lefser, vi baker knekkebrød og til lunsj baker vi ut pizzadeigen og steker den på italiensk vis i
vedfyrt steinovn. Velg mellom kurs 1 eller 2.



Krumkake, goro, makroner og pizza (heldagskurs) med Eva Ødegaard
Kurs 1: 6.desember, 
kurs 2: 11. desember.
Totalt 6,5 timer
Kl 10-16:30 ved Evas Farm, Solliveien 52A i Asker
Kursavgift kr 1.000,-
(-10% for medlemmer)
Materialkostnader på 500,- kommer i tillegg.

På dette kurset baker vi tradisjonelle og utradisjonelle julekaker og makroner med sitron og sjokoladefyll.
Til lunsj strekker vi ut pizzadeigen og steker den på italienks vis i vedfyrt steinovn.
Velg mellom kurs 1 eller 2