God sommer! God sommer!

Til alle medlemmer i Asker husflidslag.                                            


«Det man ikke vet, har man ikke vondt av» heter det. Og det er jammen bra at vi i fjor på denne tiden ikke visste det vi vet nå. At vi ikke visste at Korona-viruset skulle prege vårt liv og virke i så stor grad – så lenge!

I fjor på denne tiden var vi lett optimistiske i forhold til høstens aktiviteter, men som dere vet – det gikk ikke som vi håpet.
Nå ser det heldigvis lysere ut helt på ordentlig, og nå har vi virkelig tro på at høsten 2021 blir noe i nærheten av normalen.
Vi holder på å ferdigstille høstens kurskatalog, og den blir sendt ut til alle medlemmer i løpet av juni. I tillegg vil den bli sendt ut på mail i PDF-format. Da kan du enkelt lagre den selv i eget arkiv, og ikke minst – dele med venner og bekjente. Vi har også så smått begynt å åpne Prestegården for aktiviteter, men fremdeles i henhold til ganske strenge restriksjoner. Det betyr imidlertid at vevene i 2.etg igjen kan tas i bruk, og det er det mange som glade for.
Kreativ Sommeruke for barn og unge skal også arrangeres, og begge uker er fulltegnet. Da blir det endelig liv og røre i de ærverdige lokalene.  Som vanlig er kontoret sommer-stengt, men mail og kurspåmeldinger vil bli fulgt opp. Vi ønsker dere alle en god sommer med husflid, håndarbeid og hyggelige opplevelser, og ser frem til å treffes igjen til høsten. 


Sommerhilsen fra Styret i Asker husflidslag