Informasjon

Asker Husflidslag - HUSFLIDSMESSEN 2019 

Til nye og gamle messedeltagere:
For å kunne delta på vår årlige, tradisjonelle Husflidsmesse, må du ha vært medlem i Asker Husflidslag i minst et år. Medlemmer i Røyken og Hurum Husflidslag er velkommen til å delta. Man kan enten stå selv og selge sine varer, eller har man ikke så mange varer, kan man levere til fellesbordet hvor produktene blir solgt av våre vakter. OBS! For å kvalitetssikre varene, ønsker komiteen på forhånd å se alle nye deltagers produkter, likeens må dere som har vært med tidligere, levere inn hvis dere har helt nye, annerledes produkter. 

Husk å merke hvert enkelt produktleverandør navn, produktinformasjon og vedlikeholdsanvisning. For å gi dere en forutsigbarhet, ønsker vi at dere innen 5. september 2019 leverer inn på kontoret (Hasselnøtten, Askerveien 47 1384 Asker) et eksemplar av hvert enkelt produkt og så vil Kvalitetssikringskomiteen se på produktene og gi dere en tilbakemelding. 
 
For å delta på messen må man melde seg på før 11. oktober pr. e-post: post@askerhusflid.no

Husk å gi beskjed at du tar med kake til kafeen. Innlevering av alle varer er onsdag 27.11 kl. 17.15 til 18.30 på Venskaben.
Påmeldingsgebyr kr 100.- betales til kontonr.: 1620.31.35746
 
For spørsmål om selve messen kan du ringe en i Husflidsmesse-komiteen.
Margit Hoen: 48044360 (leder for Husflidsmessekomiteen) 
 
 
Hilsen Kvalitetssikrings-komiteen og Husflidsmessekomiteen