Hva skjer?


Husflidsmessen 24. - 26. november

29 - 1
november 2019
-
desember 2019
Husflidsmessen fra 29. november til 1. desember 2019
Starter: 12:00
Slutter: 16:00

Til nye og gamle messedeltagere.

Messen holdes på Venskaben.

For å kunne delta på vår årlige, tradisjonelle Husflidsmesse før jul, må du ha vært medlem i Asker Husflidslag i minst et år. Nytt av året er at medlemmer i Røyken og Hurum Husflidslag kan søke om å få delta. Man kan enten stå selv og selge sine varer, eller har man ikke så mange varer, kan man levere til fellesbordet hvor produktene blir solgt av våre vakter.

OBS! For å kvalitetssikre varene, ønsker komiteen på forhånd se alle nye deltageres produkter, likeens må dere som har vært med tidligere, levere inn hvis dere har helt nye, annerledes produkter.

For å gi dere en forutsigbarhet, ønsker vi at dere innen 25. april lever inn på kontoret et eksemplar av hvert enkelt produkt og så vil Kvalitetssikrings-komiteen se på produktene og gi dere en tilbakemelding. Dersom du ikke har rukket å bli ferdig med dine produkter er det mulig å levere innen 5. september.

Påmeldingsfrist til husflidsmessen er 10. oktober 2019

 

Hilsen Kvalitetskomiteen og Husflidsmessekomiteen

3
desember 2019
Julemøte
Starter: 19:00
Slutter: 21:30
Sted: Asker Prestegård
Alle medlemmer inviteres til førjulstreff. Vi skal lage julepynt, spise julegrøt og høre julefortellinger. Alle oppfordres til å ta med en liten gave til utlodning.