God sommer! God sommer!

Kjære alle medlemmer i Asker Husflidslag,

«Det ble en spesiell tid» er vel blant de setningene som er blitt sagt oftest i vår, men jammen er det sant! Det har vært - og er fremdeles, en spesiell tid.

Styret i Asker Husflidslag valgte å følge nasjonale retningslinjer, og vi stengte ned all aktivitet i midten av mars. Kurs, læringsverksted, møter og Ung Husflid ble avlyst eller utsatt, og lokalene våre ble stengt.
Selv om beslutningen var riktig og viktig av helsemessige årsaker, var det også en vanskelig beslutning ta. Vi vet at husflidslaget betyr mye for mange medlemmer.
Husflid er samhold, gode møter over håndarbeid og utveksling av erfaringer, tips og råd. Dette mistet vi i vår. Og selv om mange av dere sikkert har funnet glede og tidtrøyte i et håndarbeid eller flere hjemme, håper vi at dere også gleder dere til høsten og nye møter i Asker Husflidslag.

Til tross for stengte hus og minimal aktivitet, klarte vi å avholde dugnad på Prestegården som planlagt. Og vi fikk gjort det utvendige arbeidet vi ønsket og trengte.
Takk til alle dere som deltok!

Noen har sikkert lagt merke til stillaset som er satt opp rundt låven. Den skal males, og det skjer nå i sommer. Drengestua skal etter planen males i høst, og hovedhuset neste år. Alt dette er det OVF (Opplysningsvesenets Fond) som står for, det er jo de som er eiere av eiendommen.

Kontoret er som vanlig sommerstengt fra 22.juni til midten av august, men e-post og brev vil bli lest sporadisk.
Samtidig gjør vi oppmerksom på at vi har opprettet en ny mail-adresse for alle bunadsrelaterte spørsmål
bunad@askerhusflid.no

I skrivende stund har samfunnet så smått åpnet opp for mer samvær, og vi begynner med små skritt å nærme oss et normalt liv. Vi har også åpnet Prestegården for aktiviteter, både i hovedhuset og i Drengestua. Men betingelsen er at alle brukerne selv må vaske lokalene etter bruk, registrere seg hos ansvarshavende, og ellers selvfølgelig følge alle myndighetenes påbud og anbefalinger om smittevern.

Nå planlegger vi for en normal høst, med kurs, møter, husflidsmesse og andre tradisjonelle aktiviteter. Høstens kurskatalog er nå klar, og sendes ut til alle medlemmer. Les katalogen og se hva du har lyst til. Vi har flere nye, spennende kurs!
Likevel er vi langt fra sikre på at alt kommer til å gå etter planen, så følg med på hjemmeside og facebook for oppdateringer.

Vi ønsker dere nå en god sommer med husflid, håndarbeid og hyggelige opplevelser, takker for en svært kort vårsesong, og ser fram til å treffes igjen til høsten.

God sommer!
Hilsen styret i Asker Husflidslag
v/Elin Flaaten